SØNDRE CAMPUS

wicked_rabbit_1600x300.jpg

 

WICKED RABBIT

KUA 3

 

Uge 47

Mandag
Pasta i cremet fløde sauce, tomat, peberfrugt og svampe

Toppet med urter og grana

 

Tirsdag
Linseret med kokosmælk røde linser og sæsongrønt
Hertil stegte kartofler og gulerødder
toppet med ristede solsikkekerner

 

Onsdag
Asiatisk wok m/nudler, grøntsager, lime, ingefær, soya, hvidløg
Toppet med koriander og syltet ingefær

Torsdag
Veggie butterchicken med butternut squash og blomkål
Hertil dampede basmati ris
Toppet med koriander

 

Fredag
Veggie Gullash med varme krydderier

Serveret med kartoffelmos
Toppet med urter

ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN

 

WICKED RABBIT

( Kantinen, KUA 1)

Uge 47

 

Mandag


Vegetarisk Millionbøf
med kidneybønner og sæson grønt
Hertil grov kartoffelmos
Toppet m/creme fraiche og persille

Tirsdag


Lækker grov kartoffeltærte
med stegte kartofler, sæsongrønt, porre, løg, æg og fløde
Hertil chili mayo og hakket persille

Onsdag


Chennai veggie Korma
med linser, vinter grønt, blomkål
i kokosmælk
Serveras med oko basmati
Topper med mango chutney og koriander

Torsdag


Vegan coq au vin
med black eye bønner, gulerødder,
pastinak, bolsjebeder og tomat
Serveres med urtecreme og persille

Fredag


Byg din egen CO2 venlige vegetar burger
Topper med blandt andet chili mayo, mayo og syltet grønt


Kom forbi og se udvalget

 

Der tages forbehold for ændringer

wicked_rabbit_1600x60.jpg

 

1600x300_folkekoekken.jpg

Studentmeal 28,-

Studentmeal with add on 35,-

A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.

 

 

 

 

 

 

 

HOT DISH

 

Menu uge 47

 

 

Mandag

Mørbradgyde m. grønt ,coctailpølser, bacon og fløde

Hertil dampet ris og frisk salat

Toppet m. sylt og persille

Tirsdag

Tortilla m. hakket kylling og grønt 

Hertil frisk salat og hvidløgdressing

Onsdag

Vok m. spødsvinekød og grønt

Hertil dampet ris og bønne salat

Toppet m. chili og koriander

Torsdag

Pulpork m. gulerødder og spidskål 

Hertil pitabrød , frisk grønt og BBQ dressing

Fredag

Lagt tid stegte kalkuncuvetter

Hertil bagte rodfrugter og kålsalat

Toppet m. sylt og persille

 

 

 

 

 

SOCIAL DINING

Every Thursday

from 17:00 - 20:00 

Price:

Students: 50kr

Everyone else: 60kr

 

Next time

D.21  NOVEMBER

Theme: ITALIENSK TEAME

folkekoekken_turkis_1600x60.jpgfoodandco_1600x60.jpg

fco_logo_1600x160.jpg

 

MENU KANTINE KUA 3

UGE 47

Mandag
Cremet Perlebyg med chorizo
hvidløg, fløde, tomat og mozzarella
toppet med ristet kerner og urter

Tirsdag
Thai Grøn karry med kylling
broccoli, champignon, citrongræs, chili, ingefær og kokosmælk
Serveret med dampet basmatiris
Toppet med urter

Onsdag

Pasta Pesto
Serveret med bacon, urter og rugknas


Torsdag
Braiseret Kalkuncuvette
Serveret med ovnristede kartofler og sauce på varme krydderier
Toppet med ristet champignon og frisk persille

Fredag
Greek Style Nakkefilet
Serveret med bagte rodfrugter og feta
Toppet med tzatziki og urter

 

 

 

ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN

 

 

 

 

 

 

foodandco_1600x60.jpg