SØNDRE CAMPUS
WICKED RABBIT
KUA 3
Uge 47
Mandag
Pasta i cremet fløde sauce, tomat, peberfrugt og svampe
Toppet med urter og grana
Tirsdag
Linseret med kokosmælk røde linser og sæsongrønt
Hertil stegte kartofler og gulerødder
toppet med ristede solsikkekerner
Onsdag
Asiatisk wok m/nudler, grøntsager, lime, ingefær, soya, hvidløg
Toppet med koriander og syltet ingefær
Torsdag
Veggie butterchicken med butternut squash og blomkål
Hertil dampede basmati ris
Toppet med koriander
Fredag
Veggie Gullash med varme krydderier
Serveret med kartoffelmos
Toppet med urter
ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN
WICKED RABBIT
( Kantinen, KUA 1)
Uge 47
Mandag
Vegetarisk Millionbøf
med kidneybønner og sæson grønt
Hertil grov kartoffelmos
Toppet m/creme fraiche og persille
Tirsdag
Lækker grov kartoffeltærte
med stegte kartofler, sæsongrønt, porre, løg, æg og fløde
Hertil chili mayo og hakket persille
Onsdag
Chennai veggie Korma
med linser, vinter grønt, blomkål
i kokosmælk
Serveras med oko basmati
Topper med mango chutney og koriander
Torsdag
Vegan coq au vin
med black eye bønner, gulerødder,
pastinak, bolsjebeder og tomat
Serveres med urtecreme og persille
Fredag
Byg din egen CO2 venlige vegetar burger
Topper med blandt andet chili mayo, mayo og syltet grønt
Kom forbi og se udvalget
Der tages forbehold for ændringer
Studentmeal 28,-
Studentmeal with add on 35,-
A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.
HOT DISH
Menu uge 47
Mandag
Mørbradgyde m. grønt ,coctailpølser, bacon og fløde
Hertil dampet ris og frisk salat
Toppet m. sylt og persille
Tirsdag
Tortilla m. hakket kylling og grønt
Hertil frisk salat og hvidløgdressing
Onsdag
Vok m. spødsvinekød og grønt
Hertil dampet ris og bønne salat
Toppet m. chili og koriander
Torsdag
Pulpork m. gulerødder og spidskål
Hertil pitabrød , frisk grønt og BBQ dressing
Fredag
Lagt tid stegte kalkuncuvetter
Hertil bagte rodfrugter og kålsalat
Toppet m. sylt og persille
SOCIAL DINING
Every Thursday
from 17:00 - 20:00
Price:
Students: 50kr
Everyone else: 60kr
Next time
D.21 NOVEMBER
Theme: ITALIENSK TEAME
MENU KANTINE KUA 3
UGE 47
Mandag
Cremet Perlebyg med chorizo
hvidløg, fløde, tomat og mozzarella
toppet med ristet kerner og urter
Tirsdag
Thai Grøn karry med kylling
broccoli, champignon, citrongræs, chili, ingefær og kokosmælk
Serveret med dampet basmatiris
Toppet med urter
Onsdag
Pasta Pesto
Serveret med bacon, urter og rugknas
Torsdag
Braiseret Kalkuncuvette
Serveret med ovnristede kartofler og sauce på varme krydderier
Toppet med ristet champignon og frisk persille
Fredag
Greek Style Nakkefilet
Serveret med bagte rodfrugter og feta
Toppet med tzatziki og urter
ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN