Tlf: +45 24 41 05 91 / +45 25 62 30 53
FREDERIKSBERG CAMPUS
Gimle Kantine
Menu uge 1
Mandag
Lukket
Tirsdag
Lukket
Onsdag
Lukket
Torsdag
Vegetar: enchiladas m bønner, varme krydderier, ris og tomat
Kød: Bønnegryde med varme krydderier
Hertil ris
Toppet med friske krydderurter
Fredag
Vegetar: Rødvinsstuvning med årtstidens grønt & tomat
Kød: Rødvinsstuvning med svinebov
Hertil stegt polenta
Gumle Kantine
uge 51
Mandag:
Pasta a la´ genovese.
Tirsdag
Linse gryde m. røde kartofler, gulerødder.
Onsdag
Paella style rice with parsnip and white wine.
Torsdag
Red curry with broccoli and Ingrid ærter.
Fredag
Canneloni with frish cheese and spinach.